Totalentreprenør

Vest Entreprenør passer på alle ledd gjennom byggeprosjektet. Vi bidrar på alle nivåer fra råtomt og kommunal saksgang, til nøkkelferdig bygg. Gjennom gode møter i tidlig fase dannes rammer for prosjektpremisser og budsjett.

Vest Entreprenør har en kompakt og kunnskapsrik organisasjon, slik at vi har kort vei fra idé og plan til handling og resultater.

Vi er direkte, pragmatiske og med fullt fokus på å levere til avtalt tid og til avtalt pris.

Vi bygger verdier

Vi er spesialister på totalentrepriser. Enten det er til bedriftseiere, utbyggere av næringsbygg eller offentlige byggherrer.

Med kunder rundt om i hele landet sørger vi for at ditt prosjekt og din idé går smertefritt gjennom prosjektutvikling og søkeprosess, til bygget står ferdig og klart til bruk.

 

Helikopter for rask respons

Aktivitetsnivået skifter fort i Norge og flere av våre kunder opererer i hele landet. Vi blir et reiseselskap når kunden ønsker oss med, og velger å ta i bruk utradisjonelle metoder for å spare tid.

Selskapet har et helikopter tilgjengelig som brukes i befaringer og anledninger som krever rask respons. Det er også nyttig for oss og faste kunder ved behov.

Å utvikle prosjekt sammen med Vest Entreprenør skal være både kjekt og spennende

Å ha oss som en tidlig samarbeidspartner i et prosjekt er ikke en økt kostnad, men kvalitet og trygghet for gjennomføring og sluttproduktet.

Som byggherre kan du bidra med din tid og engasjement. Vest Entreprenør fyller på med kunnskap, rådgiving, kravspesifikasjoner, tegninger og illustrasjoner. 

Kontakt Snorre for en uforpliktende prat om deres neste prosjekt.

Snorre Hallem

Snorre Hallem

Daglig leder