Om Vest Entreprenør

Vest Entreprenør er en fremoverlent og konkurransedyktig samarbeidspartner, som bidrar til en ukomplisert og effektiv prosjektgjennomføring for byggherre og leietaker.

Vi er en nyetablert entreprenør. Våre satsingsområder er innen utvikling og utførelse av byggeprosjekter gjennom totalentrepriser eller delentrepriser.

Vi har bred erfaring og kompetanse fra prosjektutvikling, prosjekteringsledelse og gjennomføring.

Prosjekter vi bygger og utvikler

  • Lager og logistikkanlegg
  • Kontorer
  • Kombinasjonsbygg
  • Produksjonslokaler
  • Dagligvare/handel
  • Verksted
  • Landbaserte oppdrettsanlegg

Våre mål for kunden:

Spenstig arkitektur, miljøfokus og energieffektivitet

Vi skal satse på spenstig arkitektur i samspill med kundene og gode samarbeidspartnere. Det er også viktig for oss å bidra til økt fokus på miljø og energieffektivitet i bygg.

Å utvikle prosjekt sammen med Vest Entreprenør skal være kjekt og spennende.

Å ha Vest Entreprenør som en tidlig samarbeidspartner i prosjekt er ikke en økt kostnad, men kvalitet og trygghet for gjennomføring og sluttprodukt.

Som byggherre kan du bidra med tid og engasjement. Vest Entreprenør bidrar med kunnskap, rådgiving, kravspesifikasjoner, tegninger og illustrasjoner.

Prosjekter og referanser

Å utvikle prosjekt sammen med Vest Entreprenør skal være både kjekt og spennende

Å ha oss som en tidlig samarbeidspartner i et prosjekt er ikke en økt kostnad, men kvalitet og trygghet for gjennomføring og sluttproduktet.

Som byggherre kan du bidra med din tid og engasjement. Vest Entreprenør fyller på med kunnskap, rådgiving, kravspesifikasjoner, tegninger og illustrasjoner. 

Kontakt Snorre for en uforpliktende prat om deres neste prosjekt.

Snorre Hallem

Snorre Hallem

Daglig leder