Kontakt oss

Vest Entreprenør AS

Vestre Svanholmen 3
4313 Sandnes

+47 991 02 256
loading...

Våre medarbeidere

Edvard Hagman

Edvard Hagman

Daglig leder

Edvard Hagman er tidligere eier av Novaform AS og Dimensjon Rådgivning. Edvard leder, motiverer og holder humøret i gruppa oppe. Han bidrar også i driften som prosjektleder ved behov.

Ingmund Egeland

Ingmund Egeland

Salgs- og markedssjef

Ingmund Egeland har lang erfaring som prosjektleder og prosjektutvikler i totalentreprise. Han jobber med kartlegging av marked, salg og håndtering av kontrakter. Ingmund sikrer at Vest Entreprenør til enhver tid tilbyr tidsriktige og moderne prosjekter til våre kunder.

Stig Traa Thorsen

Stig Traa Thorsen

Prosjektsjef

Stig Thorsen har bred og lang erfaring som byggherreombud og prosjektsjef. Han har ansvar etter overføringen fra salg til prosjekt og bistår prosjektleder gjennom prosjektet for å sikre at bygget blir levert i henhold til kontrakt, med riktig kvalitet både underveis og ved overtakelse.

Lars Berland

Lars Berland

Forretningsutvikler og styreleder

Som hovedeier og gründer i flere selskaper går det daglige arbeidet i å sikre en overordnet videreutvikling og forbedring av virksomheten.

Øvrige ansatte

De øvrige ansatte er innleide prosjekteringsledere, prosjektledere og byggeledere med lang fartstid innen ledelse og gjennomføring av totalentrepriser. All innleiepersonell er 100% ansatt på prosjekt med NS-kontrakt.

Å utvikle prosjekt sammen med Vest Entreprenør skal være både kjekt og spennende

Å ha oss som en tidlig samarbeidspartner i et prosjekt er ikke en økt kostnad, men kvalitet og trygghet for gjennomføring og sluttproduktet.

Som byggherre kan du bidra med din tid og engasjement. Vest Entreprenør fyller på med kunnskap, rådgiving, kravspesifikasjoner, tegninger og illustrasjoner. 

Kontakt Ingmund for en uforpliktende prat om deres neste prosjekt.

Ingmund Egeland

Ingmund Egeland

Salgs- og markedssjef