Prosjektutvikleren

Vest Entreprenør jobber aktivt med byggherre og leietakere som besitter interessante objekter og ideer som vi kan bidra med å videreutvikle.

Vi er i stadig utvikling og leter etter nye, spennende løsninger for utbyggere og leietakere. Vi bistår med gode innspill og anbefalinger, og legger sjelen vår i hvert prosjekt for at utbygger skal få gode opplevelser og trygghet.

Prosjektutvikling

I Vest Entreprenør opptrer vi litt som næringsmeglere, hvor vi aktivt leter fram aktuelle tomter og leietakere. Vi har god dialog med flere dyktige eiendomsutviklere i regionen, som bidrar til å optimalisere løsninger for tomt og leietakere.

Det behøver ikke å koste skjorta å velge sprekere, om gjerne utradisjonelle løsninger.

Tør å tenke utenfor boksen!

I Vest Entreprenør er vi ikke låst til at vi bygger en bestemt type bygg. For oss er det viktig å legge til rette for utvikling – i samspill med kunden – i alle faser av prosjektet.

Vi bidrar aktivt med innspill og ideer, samtidig som vi tør å tenke litt utenfor boksen. Da ender vi gjerne opp med at vi bygger litt sprekere bygg for samme pris.

I et slikt samspill avdekker vi kundenes behov og forventninger, og utvikler bygg med særpreg. Selvsagt tilpasset de rammebetingelser som ligger i de enkelte prosjekt.

Prosjekter og referanser

Å utvikle prosjekt sammen med Vest Entreprenør skal være både kjekt og spennende

Å ha oss som en tidlig samarbeidspartner i et prosjekt er ikke en økt kostnad, men kvalitet og trygghet for gjennomføring og sluttproduktet.

Som byggherre kan du bidra med din tid og engasjement. Vest Entreprenør fyller på med kunnskap, rådgiving, kravspesifikasjoner, tegninger og illustrasjoner. 

Kontakt Snorre for en uforpliktende prat om deres neste prosjekt.

Snorre Hallem

Snorre Hallem

Daglig leder