Prosjekter

Tenotec

Kombinasjonsbygg med høy arkitektonisk kvalitet

For byggherre har vi utviklet et funksjonelt og energieffektivt kontorbygg med lager og produksjonsarealer på ca. 5 000 m². Bygget er planlagt å kunne bygges ut i to byggetrinn, med mulighet for utvidelse til egen produksjon eller for ekstern leietaker.

Bygget har tidsriktige og miljøeffektive tiltak, som blant annet varmepumpe og solceller på tak for å holde lave driftskostnader.

Bygget er et kombinasjonsbygg med lagerhaller i størstedelen av arealet og kontordel i nordre del av bygget. Kontordelen er i to hele etasjer, og en inntrukket 3. etasje med takterrasse og en fantastisk utsikt!

Halldelen er fleksibel og kan deles inn i flere konfigurasjoner etter behov. Den fremste delen har etablert mezzanin.

Bygget er utviklet med vekt på høy arkitektonisk kvalitet. Hallen bygges opp av gjennomfargede, mørke betongelementer med innstøpte vertikale mønstre. Administrasjonsdelen er i betongelementer som er kledd med glassfasade og utenpåliggende metallfasader.

Fakta om prosjektet

Navn Tenotec
Byggherre SG Eiendom AS
Adresse/område Nordmarka – Tau
Byggtype Kombinasjonsbygg
Størrelse 2400 m²
Kontraktsform Totalentreprise
Arkitekt Absurd Arkitektur
Byggeperiode September ’20 – September ’21

Bilder

Å utvikle prosjekt sammen med Vest Entreprenør skal være både kjekt og spennende

Å ha oss som en tidlig samarbeidspartner i et prosjekt er ikke en økt kostnad, men kvalitet og trygghet for gjennomføring og sluttproduktet.

Som byggherre kan du bidra med din tid og engasjement. Vest Entreprenør fyller på med kunnskap, rådgiving, kravspesifikasjoner, tegninger og illustrasjoner.

Kontakt Snorre for en uforpliktende prat om deres neste prosjekt.

Snorre Hallem

Snorre Hallem

Daglig leder