Prosjekter

Ølen Betong, Gismarvik

Høy materialkvalitet og lave driftskostnader

For en fremoverlent kunde i Ølen Betong har vi utviklet et spenstig kontor- og produksjonsbygg på ca. 3500 m². Her har det vært ekstra fokus på å lage gode presentasjonsmiljøer og områder for relasjonsbygging i lyse og trivelige arealer.

Dette spennende kombinasjonsbygget inneholder en fleksibel hall med verksted og produksjon for Ølen Betong sine produkter. I tillegg er det kontorer med tilhørende fasiliteter i 3. etasje, og et flott allrom med terrasse.

Det er lagt stor vekt på estetikk, høy materialkvalitet og miljøfremmende tiltak som solceller på taket og energibrønner for vannbåren varme og kjøling. Dette er en god investering for å skape varige, lave driftskostnader.

Byggematerialer er i hovedsak betongelementer, glassfasader og lette metallfasader. Fargebruk er vekslende for å fremheve de enkelte materialene.

Fakta om prosjektet

Navn Ølen Betong Gismarvik
Byggherre Ølen Betong Gruppen AS
Adresse/område Haugaland Næringspark Gismarvik, Tysvær
Byggtype Kombinasjonsbygg, kontor
Størrelse 3500 m²
Kontraktsform Totalentreprise
Arkitekt Absurd Arkitektur
Byggeperiode August ’20 – september ’21

Bilder

Å utvikle prosjekt sammen med Vest Entreprenør skal være både kjekt og spennende

Å ha oss som en tidlig samarbeidspartner i et prosjekt er ikke en økt kostnad, men kvalitet og trygghet for gjennomføring og sluttproduktet.

Som byggherre kan du bidra med din tid og engasjement. Vest Entreprenør fyller på med kunnskap, rådgiving, kravspesifikasjoner, tegninger og illustrasjoner.

Kontakt Snorre for en uforpliktende prat om deres neste prosjekt.

Snorre Hallem

Snorre Hallem

Daglig leder